Del arket inn i klasser og på programmet

Nylig fant ytterligere klassifisering av B + og A +. I Europa gjør papiret på klassene ikke dele, men rett og slett klassifisert i henhold til nøkkelindikatorer. Inndelingen i klasser er veldig praktisk. Når det er klart at kjøperen ønsker og til hvilke formål. OfisKom Selskapet tilbyr et utvalg av papirkvaliteter i Togliatti, Syzran og Samara. Papir engros-og detaljhandel er alltid tilgjengelig.

Papir klasse C – den vanligste på markedet på grunn av rimelig pris og oppfyller de grunnleggende masse bruk av indikatorer. Opptil 70% av alle kontorpapir sto for C-klassen. Ikke egnet for ink-jet, farge laser og to-sidig utskrift. I et stort antall brukes i små kontorer, avdelinger av små bedrifter, utdanningsinstitusjoner og kommunale institusjoner.

De viktigste egenskapene til papiret (hvite ISO 92-94%, og CIE innenfor 135-146%), minstekravet for kontorpapir opacity 89-90%, standard 80 gram tetthet, A3 og A4-papir gjør denne klassen det beste alternativet kopieringsarbeidet, primærdokumentasjon, bekostning kvitteringer, utskrift, studenter og skoleelever. Finnes i alle de store produsentene.

Markedet tilbyr et bredt spekter. Fra alle kjente norske SvetoCopy og «Snow Maiden» til de mindre populære merkene Maestro Dart (Slovakia), Xerox Performer (England), Ballett Universal, ZOOM A4 (Finland), Nota Kontor papir (Finland).

Papir Ballet Classic papir SvetoCopy A4 kontorpapir klasse A4 Maiden

Papir klasse B – klasse kontorpapir, blir stadig mer populært på grunn av sin allsidighet. At noe høyere pris (ca. 10-15%), får du et mye bedre produkt. Den viktigste kjennetegn – en høyere opasitet (91-92%) og hvite (97-98% i henhold til ISO, 152-160% for CIE), er det glattere og mindre grov. Dette tillater bruk av papir i klassen for to-veis og høyhastighets utskrift, farge laser kopiering og store opplag. Det anbefales for arkivering av dokumenter med en garantert opp til 100 år.

Hvis du bruker den store mengden av trykte dokumenter og nettverkslaserutskrift enhet med høy ytelse og tosidig utskrift – Velg klasse B papir til en viss grad den kan brukes i blekkskrivere, som for eksempel utkast og prøver. Den største klassen papirtyper i vårt marked: Ballet Classic (Russland), Maestro Special (Slovakia), Xerox Business (England), ZOOM Extra (Finland), IQ Allround (Russland).

Papir klasse – den dyreste og mindre vanlig papir på markedet. Kostnaden er nesten 2 ganger høyere papirkvalitet C. Mye av dette papiret er laget i utlandet. Den høye kostnaden av råvarer bestemmes av eukalyptus. At tre av dette treet kan du få en slik fantastisk kvalitet. Den hvithet på 98% ISO og 161% av CIE. Det viktigste programmet – for utskrift av dokumenter for representasjon, høy hastighet farge kopiering og utskrift, fargelaserutskrifter.

https://www.office1.bg/FABRIAN%D0%9E+MULTIPAPER+500%D0%9B.-c3584-a1505100190/

Den brukes, inkludert blekk jet svart-hvitt og fargeutskrifter, og gir rask tørking og absorpsjon av blekk. Høy hvithet maksimerer gjenspeiler fargegjengivelsen i farger og kontraster i sort og hvitt. Høyere luftfuktighet krav og stivhet, så dette papiret ikke krøller seg ved høye temperaturer og trykk i skriveren. Det anbefales til bruk i arkivene med garantidokumentlagring i opptil 150 år.

I alle selvrespekt kontor må alltid være papir klasse en representasjon dokumenter som er skrevet på et papir – dette er din prestisje og forretningsmessig nivå indikator. Ballet Premier (Russland), IQ Premium (Østerrike), ZOOM Image (Finland), DATA Copy (Sverige), XEROX Premier (England): Den vanligste papirmerke følgende klasse A mottatt i Russland.

Noen typer papir for kontorutstyr har egenskaper (eller en bestemt egenskap) er betydelig bedre for en klasse, men nedotyagivaet til en høyere klasse. Med noens lett hånd begynte hun å tildele middels klasser: B +, A +, og selv C +. Som et eksempel, Nota Office Paper papir (Stora Enso, Finland). Dets egenskaper over P, ikke opp til klasse V. Et annet eksempel – den uklare situasjonen med Ballet Universal og Ballett Classic. Noen har Ballet Universal klasse B og Ballett Classic til en klasse B +. Andre Ballet Universal Klasse C + og Ballett Classic til klasse B. I alle fall, se på egenskapene til papir i spesifikasjonen, og du kan plukke opp nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *